Preview Mode Links will not work in preview mode

Spelar Roll!

Sep 3, 2021

I det här avsnittet pratar vi med Rikard Lekander, bland annat om varför han ville sätta upp föreställningen Dracula på Borås Stadsteater, hur det kommer sig att han gillar skräckteater även fast han själv är väldigt lättskrämd och om hur skräcken kan bli en livsbejakande, positiv kraft!


Apr 29, 2021

I det här avsnittet pratar vi med Alexandra Loonin om bland annat hur det är att jobba som dramatiker och att det ibland kan vara ganska ensamt, om varför hon älskar fars och om hur manuset till Mors Lilla Olle skapades i en bubbelpool på en spavistelse...


Mar 8, 2021

NÅGRA SKÄL VARFÖR KVINNORNA ICKE SKOLA HA POLITISK RÖSTRÄTT - Monolog av en motståndare 

Av: Frigga Carlberg
Med: Viktoria Folkesson
Ljuddesign: Tobias Walka
Regi: Mikael Dahl

I år är det 100 år sedan kvinnor för första gången fick utöva sin rösträtt i ett riksdagsval och den 12 september 1921 skrevs in i...


Dec 11, 2020

I det här specialavsnittet går vi igenom repertoaren för våren 2021, där vi bland annat pratar om en arbetsplatskomedi, om det gåt att sticka fred och ett lågstadiedisco med en gyllene björn.


Nov 10, 2020

I det här avsnittet pratar vi med Johan Paus om bland annat vad man gör som regissör och hans tankar kring arbetet med föreställningen Ett informellt samtal om den nuvarande situationen som spelas på lilla scen våren 2021.